Bölümümüz Öğrencileri Zonguldak Efis 2018'de

12 Haz

Bölümümüz son sınıf lisans öğrencileri, Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu (Engineers of Future International Student Symposium – EFIS) kapsamında gerçekleştirilen bilimsel etkinliğe katıldı. Yaptıkları lisans bitirme projelerini ve bilimsel çalışmaları Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 7-9 Haziran 2018 tarihinde sundular.

Sempozyum kapsamında lisans ve lisansüstü mühendislik öğrencileri bir araya gelerek kendi alanlarındaki güncel gelişmeleri, mevcut çalışmaları ve sorunları dile getirerek, bu sorunlara cevap aradı ve çözüm önerileri sunmaları amaçlandı. Bu kapsamda öğrencilerimiz farklı mühendislik disiplinlerinden gelen lisans ve lisansüstü öğrenciler ve farklı üniversitelerden gelen akademisyenlerle bir araya gelerek tanışma ve bilimsel bir sempozyumda sunum yapma imkânı yakaladılar. Böylelikle hem mesleki gelişimleri hem de gelecekteki iş birliktelikleri için bir zemin oluşturan değerli öğrencilerimizi bu tür etkinliklere katılmasından dolayı tebrik eder hayatlarının tümünde başarılar dileriz.