Ders Kaydı

12 Şub

Ders kaydı tarihlerini herhangi bir sebepten dolayı kaçıran öğrencilerimizin ivedilikle danışman öğretim üyeleriyle irtibata geçmeleri gerekmektedir. Farklı öğretimden ders almak durumunda olan öğrencilerimiz aşağıda verilen dilekçeyi danışmanı ile birlikte doldurup fakültemiz evrak kayıt bürosuna teslim etmelidir.

Ders ekle/çıkar dönemi Üniversimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvim'inde de belirtildiği üzere 12.02.2018-14.02.2018 tarihleri arasındadır.

Bu ve benzer tüm problemlerinizin çözümü için danışman hocalarınızla yüz-yüze, mail yoluyla ya da dahili numaradan ulaşabilirsiniz. Bölümümüz öğretim üyelerinin/elemanlarının mail adreslerini ve dahili numaralarını öğrenmek için buraya tıklayınız.

Ders kaydı dilekçesi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.