Bölümümüzden, Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarında Gövde Gösterisi

03 May

18 Nisan 2018 günü Düzce Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Teknopark, Bolu Teknokent, KOSGEB, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası,  Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düsimer, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi, Enterprise Europe Network, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı başta olmak üzere çok sayıda firma, kurum ve kuruluşun sponsorluğunda gerçekleşen, birçok üniversiteden, yerli ve yabancı firmalardan projelerin katılımlarıyla bilim şenliği tadındaki Ar-Ge pazarına bölümümüz öğrencileri yapmış oldukları çok sayıda projeyle başvurdu. Proje pazarında sergilenmeye hak kazanan 89 projeden 11'inde bölümümüz öğrencilerin imzaları vardı. Öğrencilerimiz yapmış oldukları katılımlarla farklı üniversiteden akademisyen ve öğrencilerle, farklı firmalardan yöneticilerle birebir fikir alış-verişinde bulunarak projelerini geliştirme ve tanıtma fırsatı buldular. Öğrencilerimizi yapmış oldukları çalışmalardan ve bu çalışmaları sergilediklerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.