Mezun Durumu - Yaz Stajını Proje Olarak Yapmak Isteyen Ogrenciler

17 Haz

Bu durum sadece, mezun durumunda olan son sınıf öğrencilerimizden yaz stajını (24 iş günü) proje olarak yapmak isteyenl öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Başvuru tarihi: en-geç 19.06.2020

Proje teslimi için son tarihi: 07.08.2020 Cuma günü en geç saat 17:00'da danışman hocanıza projenizi iletmeniz gerekmektedir.

Proje konusu ve işleyişi ve gerekli tüm detaylar, danışmanınız tarafından belirlenecektir.

Başvuru için örnek forma buradan erişebilirsiniz.

Formun imzalanıp taratıldıktan sonra umitagbulut@duzce.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca, mezun olabilme şartını sağladığınızı da gösterir transkripti de yine mail yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Son olarak, aşağıda rektörlüğümüz tarafından sıkça sorulan sorular için hazırlanmış soru-cevap bölümüne bakabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.