Geçici Mezuniyet Belgesi Alma İşlemi ( YENİ )

13 Haz

• Makine Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

Geçici Mezuniyet Belgesi Alma İşlemi ( YENİ )

04.02.2020

Mezun Durumda Olan;

a)Dönem sonunda tüm mezuniyet şartlarını sağlayan

b)Dönem sonunda Tek/Çift Mazeret Sınavı ile mezuniyet şartlarını sağlayan

öğrencilerimizin Geçici Mezuniyet Belgesi almak için evrak tamamlayıp, imzalatmalarına gerek kalmamıştır.

Her eğitim/öğretim dönemi sonunda mezun olabilecek öğrencilerin isimleri bölüm başkanlığı tarafından fakülte öğrenci işlerine gönderilmektedir.

Üniversite Rektörlük öğrenci işleri tarafından mezun durumu kesinleşen öğrencilerin bilgileri E-devlet sistemine girilmekte ve öğrenciler yaklaşık 1 hafta içinde Geçici Mezuniyet Belgelerini E-devlet üzerinden alabilmektedir. Bu belge resmi Mezuniyet Belgesi olarak iş başvurularında kullanılabilmektedir.

*Diploma alabilmek için ise üniversitemizin internet sayfasında bulunan form doldurularak, danışman öğretim elemanı ve bölüm başkanına ıslak imzalatma işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin bilgilerine…

Makine ve İmalat Mühendisliği